Ζώδια ημερομηνίες 2023

ζωδια ημερομηνιες 2023

Ζώδια ημερομηνίες

Παρακάτω ακολουθούν οι ημερομηνίες γέννησης του κάθε ζωδίου καθώς και μια σύντομη περιγραφή με τα χαρακτηριστικά για κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια.

Εδώ θα βρεις την απάντηση στην ερώτηση ”τι ζώδιο είμαι;” καθώς επίσης και το ζώδιο των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν σύμφωνα με την ημέρα γενεθλίων! 

Για τους μελετητές της αστρολογίας τα ζώδια είναι 12 “ενεργειακά τμήματα” (ίσα μεταξύ τους) στα οποία χωρίζεται ο Ζωδιακός Κύκλος. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω την ημερομηνία γέννησης των ζωδίων.

 

Κριός ημερομηνίες 21/3 – 20/4

χαρακτηριστικα κριου

Ο Κριός είναι δυναμικός,ειλικρινής,ανταγωνιστικός,αυθόρμητος,εγωιστής,ενθουσιώδης,μαχητικός και λιγάκι επιπόλαιος. 

 

Ταύρος ημερομηνίες 21/4 – 20/5

χαρακτηριστικα ταυρου

Ο Ταύρος είναι πεισματάρης, πιστός, ξεροκέφαλος, ρεαλιστής,κτητικός,γλυκός,αναβλητικός,αξιόπιστος και έχει ροπή προς τη λαιμαργία.

 

Δίδυμος ημερομηνίες 21/5 – 21/6

χαρακτηριστικα διδυμων 

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός,κυκλοθυμικός,κοινωνικός,ματαιόδοξος,πνευματικός,έξυπνος και του αρέσει να λέει και κανένα ψεματάκι που και που.

 

Καρκίνος ημερομηνίες 22/6 – 22/7

χαρακτηριστικα καρκινου ζωδιο 

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος,τρυφερός,ανασφαλής,συναισθηματικός,προστατευτικός,ευσυνείδητος,γκρινιάρης και τον διακατέχει μια φιλοσοφική διάθεση.

 

Λέων ημερομηνίες 23/7 – 22/8

χαρακτηριστικα λεων ζωδιο 

Ο Λέων είναι εγωιστής,γενναιόδωρος,ματαιόδοξος,φιλόδοξος,εγωκεντρικός,μαχητικός,αλαζόνας,δημιουργικός και αρκετά φιλάρεσκος.

 

Παρθένος ημερομηνίες 23/8 – 22/9

χαρακτηριστικα παρθενου 

Ο Παρθένος είναι τελειομανής,ανιδιοτελής,ιδιόρρυθμος,συνεπής,υποχόνδριος,πρακτικός,μεθοδικός και του αρέσει να ασκεί κριτική στον κοινωνικό του περίγυρο.

 

Ζυγός ημερομηνίες 23/9 – 23/10

χαρακτηριστικα ζυγου 

Ο Ζυγός είναι ευγενικός,συμφεροντολόγος,διπλωμάτης,νάρκισσος,ισορροπημένος,περιποιητικός,αναποφάσιστος και με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες.

 

Σκορπιός ημερομηνίες 24/10 – 22/11

χαρακτηριστικα σκορπιου 

Ο Σκορπιός είναι συναισθηματικός,καχύποπτος,πιστός,μυστικοπαθής,σεξουαλικός,κτητικός,αποφασιστικός και μπορεί να κάνει σκηνή ζηλοτυπίας για το παραμικρό. 

 

Τοξότης ημερομηνίες 23/11 – 21/12

χαρακτηριστικα τοξοτη 

Ο Τοξότης είναι εκφραστικός,φλύαρος,αισιόδοξος,πρόθυμος,επιπόλαιος,δοτικός,ασυνεπής,έξυπνος και έχει την τάση να υπερβάλει λιγάκι.

 

Αιγόκερως ημερομηνίες 22/12 – 20/1

αιγοκερως ζωδιο

Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος,συμφεροντολόγος,σοβαρός,υπεύθυνος,ψυχρός,αξιόπιστος,ρεαλιστής και του αρέσει να είναι τα πάντα στη θέση τους και τακτοποιημένα. 

 

Υδροχόος ημερομηνίες 21/1 – 19/2

χαρακτηριστικα υδροχοου Ο Υδροχόος είναι αλτρουιστής,φιλάνθρωπος,ανεξάρτητος,οραματιστής,καινοτόμος,τελειομανής και με εκρηκτικό ταπεραμέντο.

 

Ιχθείς ημερομηνίες 20/2 – 20/3

χαρακτηριστικα ιχθεις

Ο Ιχθύς είναι ρομαντικός, πεισματάρης, ευφυής,κοινωνικός,καλλιτεχνικός,διορατικός,γκρινιάρης,διαισθητικός και με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. 

2023 ζωδια ημερομηνιες

Επίσης πολύ μεγάλη σημασία παίζει και ο ωροσκόπος, ο οποίος είναι στην ουσία το ζώδιο που ανατέλλει τη στιγμή της γέννησης μας για αυτό και προσδιορίζεται σύμφωνα με την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης μας.

Δείτε επίσης