ΠΟΝΗΡΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ | Θα το δοκιμάσω

Είναι 3 φίλες, η Μαρία, η Ελένη και η Μάρθα. Ένα απόγευμα που είχαν πάει για καφέ λέει η Μαρία :

– Φιλενάδες, δεν θα πιστέψετε τι συνέβη χθες. Ήρθε ο Νίκος αργά από την δουλειά του, κουρασμένος και του λέω : Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα μπάνιο και έλα εδώ, να σε ξεκουράσω! Kαι έτσι έγινε. Mέχρι να βγει από το μπάνιο, εγώ είχα φορέσει ότι πιο πρόστυχο εσώρουχο είχα και τον περίμενα. Μόλις βγήκε, του τραβάω την πετσέτα του, τα πιάνω και του λέω: – Mωρό μου, τι κρύα αρχίδι@ είναι αυτά που έχεις; Ελα εδώ να σου τα ζεστάνω εγώ! Kαι έγινε κορίτσια της τρελής μέχρι το πρωί!”
– “Θα το δοκιμάσω και εγώ”, λέει η Ελένη.
Την επόμενη μέρα λοιπόν, βρίσκονται πάλι οι τρεις φίλες και η Ελένη τους λέει :
– Μαρία είχες δίκιο. Έκανα ακριβώς το ίδιο και είχε φοβερά αποτελέσματα. Ήρθε χθες ο Κώστας από τη δουλειά και του λέω : Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα πάνιο και έλα σε εμένα να σε ξεκουράσω! Mέχρι να βγει από το μπάνιο, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο βρήκα μπροστά μου και μόλις βγαίνει από το μπάνιο, του τραβάω την πετσέτα, του τα πιάνω και του λέω: – Mωρό μου, τι κρύα αρχίδι@ είναι αυτά που έχεις; Έλα εδώ να σου τα ζεστάνω. Kαι έγινε της κόλασης μέχρι το πρωί!
Tότε, σκέφτηκε και η Μάρθα :
– ”Γιατί μόνο αυτές; Θα το δοκιμάσω και εγώ!”
Την επόμενη μέρα λοιπόν, θα ξαναβρίσκονταν οι τρεις φίλες. Η Μάρθα όμως είχε αργήσει.. Κάποια στιγμή, μετά από πάρα πολύ ώρα, έρχεται η Γωγώ, μαύρη από το ξύλο και γεμάτη μελανιές.
– Τι έπαθες καλέ; τη ρωτάν οι φίλες της.
– Να, εχθές όταν ήρθε ο Θανάσης από την δουλειά, κουρασμένος του λέω : Πήγαινε μωρό μου να κάνεις ένα κρύο μπάνιο και έλα μετά  εδώ σε εμένα να σε ξεκουράσω. Eντωμεταξύ, φόρεσα ότι πιο πρόστυχο είχα στο σπίτι”.
– Ε, ωραία και μετά τι έγινε;
– Μόλις βγήκε από το μπάνιο, πάω κοντά του, του τραβάω την πετσέτα και του λέω: 

Mωρό μου, γιατί έχεις ζεστά αρχίδι@; O Νίκος και ο Κώστας τα είχαν κρύα!