ΑΝΕΚΔΟΤΟ Κάνε με γυναίκα

ΑΝΕΚΔΟΤΟ Κάνε με γυναίκα 

Ένας άντρας προσεύχεται στο Θεό και του λέει :
– Κύριε, σε παρακαλώ λυπήσου με, ενώ εγώ δουλεύω σαν το σκυλί η γυναίκα μου αράζει στο σπίτι. Θα είμαι αιώνια ευγνώμων αν έκανες εμένα γυναίκα και εκείνη άντρα για να καταλάβει έτσι πόσο σκληρή και άδικη είναι η ζωή ενός άντρα.

Ο Θεός τον λυπήθηκε και έτσι το άλλο πρωί ξυπνάει και είναι γυναίκα!
Έτσι λοιπόν ετοιμάζει το πρωινό για τον άντρα της, ξυπνάει τα παιδιά να πάνε σχολείο, βάζει πλυντήριο, βγάζει κρέας από την κατάψυξη για να μαγειρέψει, περνάει από την τράπεζα να σηκώσει λεφτά για να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ, παίρνει τα ρούχα που είχε αφήσει στο καθαριστήριο, πετάγεται για ψώνια και στη λαϊκή. Έπειτα στρώνει τα κρεβάτια των παιδιών, βγάζει τα ρούχα που είχε βάλει στο πλυντήριο, τα απλώνει να στεγνώσουν, πηγαίνει να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, γυρίζουν στο σπίτι, τα βάζει να φάνε, ύστερα πλένει τα πιάτα, μετά διαβάζει τα παιδιά, κάνει το σιδέρωμα, ετοιμάζει το βραδυνό, στρώνει το τραπέζι, βάζει τα παιδια να φάνε και μετά τους διαβάζει παραμύθι για να κοιμηθούν. Κατά τις 10 ήτανε κομμάτια, όμως της την πέφτει ο σύζυγος για να την πηδήξει…

Την επόμενη ημέρα το πρωί ξαναπροσεύχεται στο Θεό.
– Θεέ μου έκανα μέγα λάθος! Δεν αντέχω άλλο για αυτό σε παρακαλώ κάνε με πάλι άντρα!
Και ο Θεός απαντά :
– Τέκνον μου, θα σε ξανακάνω άντρα, όμως πρέπει να περιμένεις εννέα μήνες γιατί χθες το βραδύ που έκανες σeξ έμεινες έγκυος!