Γιατρέ έχω πρόβλημα

Ένας άντρας πηγαίνει στο γιατρό και του λέει :
– Γιατρέ έχω πρόβλημα όταν κάνω ερωτική πράξη.

Μπορεί να οφείλεται στο στρες, του απανταέι ο γιατρός, για περιέγραψε μου μια συνηθισμένη μέρα σου.

– Όλα αρχίζουν στη μέση της νύχτας. Η γυναίκα μου με ξυπνάει στις 2 το πρωί για να το κάνουμε και ξανά στις πέντε για να αφιερώσουμε δύο ώρες στον έρωτα προτού φύγω για τη δουλειά.

–  Κατάλαβα,  του λέει ο γιατρός.

– Μισό λεπτό, περιμένετε, του λέει ο άντρας. Βλέπετε, όταν μπαίνω στο τρένο για να πάω δουλειά, γιατί είναι και μακριά η εργασία μου, συναντάω μια κοπέλα κάθε μέρα και κλείνουμε μια κουκέτα και το κάνουμε σε όλη τη διαδρομή!

– Α, τώρα κατάλαβα, λέει ο γιατρός.

– Όχι, δεν έχετε καταλάβει ακόμα, λέει ο άντρας. Όταν φτάνω στη δουλειά η γραμματέας μου που μου έχει αδυναμία με οδηγεί στην αποθήκη και το κάνουμε στα γρήγορα.

-Μάλιστα, λέει ο γιατρός.

– Όχι, περιμένετε του λέει ξανά ο άντρας. Όταν πηγαίνω για το μεσημεριανό γεύμα, συναντάω μια σερβιτόρα που της αρέσω και πάμε στις τουαλέτες για ένα γρήγορο.

– Επιτέλους, κατάλαβα, λέει ο γιατρός.

– Όχι, περιμένετε, ξαναλέει εκείνος. Όταν επιστρέφω στη δουλειά το απόγευμα, η διευθύντρια μου,  με υποχρεώνει να το κάνουμε διαφορετικά απειλεί ότι θα με απολύσει.

– Μάλιστα,  λέει ο γιατρός,  τώρα νομίζω πως είναι ξεκάθαρο.- Όχι έχει και άλλο, λέει ο άντρας, όταν επιστρέφω στο σπίτι η γυναίκα μου χαίρεται τόσο που με βλέπει που το κάνουμε πριν το βραδινό και αφού φάμε.

– Καλά τότε ποιο είναι το πρόβλημα σας επιτέλους; ρωτάει ανυπόμονα πλέον ο γιατρός.

– Να,  λέει ο άντρας, όταν το κάνω μόνος μου, με πονάει…